Selecteer een pagina

IRRCO10X

IRRCO10X

Modulaire irrigatiecomputer

Een eenvoudige bediening met behulp van slechts één draai- / drukknop
en een verlicht display kenmerken deze irrigatiecomputer. Door de modulaire opbouw kan de irrigatiecomputer of beregeningsautomaat makkelijk aangepast worden aan de wensen van de klant. De IRRCO10X is standaard uitgevoerd met 1 ingang en 10 uitgangen. De ingang kan gebruikt worden als literteller, stop-, pauze- of startingang. Uitgangen kunnen gebruikt worden voor het aansturen van kranen, pompen en alarmmeldingen. De ingang en uitgangen zijn ondergebracht op 1 RM10 module. Het uitbreiden van het aantal in- en uitgangen gebeurt door het eenvoudig bijplaatsen van RM10 modules. Op deze manier kan de irrigatiecomputer beschikken over maximaal 10 ingangen en 100 uitgangen. Ook achteraf kunnen deze RM10’s makkelijk bijgeplaatst worden.

Uitbreiding bediening:
Naast de toch al eenvoudige bediening kan voor een nog beter bedieningsgemak elke irrigatiecomputer of beregeningsautomaat voorzien worden van SM10 schakelaar modules. Deze modules voegen per uitgang een selectieschakelaar en een indicatie LED toe. Op deze manier kan het irrigatieproces visueel beter gevolgd worden doordat je sneller overzicht heeft over de status van kranen en groepen. Ook kunnen instellingen nog eenvoudiger worden aangepast. Eén SM10 voorziet 10 kranen van indicatie LED’s en selectie schakelaars. Deze modules kunnen ook achteraf makkelijk bijgeplaatst worden.

Simpel modus:
Standaard geleverd staat de IRRCO10X in simpelmodus. Een recht toe recht aan irrigatiecomputer zonder groepsindeling (zones). Hierbij heeft het gebruikersmenu en het installatiemenu veel overeenkomsten met de oude RAXX+ serie regenautomaten van Refraco.

Expert modus:
Geleverd in expert uitvoering kan de IRRCO10X opgesplitst worden in maximaal vier onafhankelijk draaiende zones of gebruikt worden als 1 irrigatiecomputer met 4 verschillende programma’s. Hij is dan te gebruiken alsof er 4 simpel modus beregeningscomputers in 1 behuizing zitten. In het installatiemenu kunnen de beschikbare in- en uitgangen verdeeld worden over de 4 zones. Elke zone heeft zijn eigen irrigatietijden, pompuitgang, literteller ingang, stopingang, en eventueel andere opties.

Kenmerken IRCCO10X

R

Aansturing van maximaal 100 kleppen, pompen, en alarmuitgangen

R

Opdeling in 'expert' uitvoering: 4 zones en maximaal 9 irrigatieklokken per zone

R

Externe ingangen voor start, stop, pauze of volumemeting.

R

Eenvoudige en intuïtieve bediening d.m.v. slechts één draai -,drukknop en een verlicht LCD display

R

Modulaire opbouw waardoor een kostenefficiënte maatwerk oplossing mogelijk is

R

Bewaking van: flow, kortsluiting, kraanspanning, netspanning en batterijspanning

R

Uitbreidbaar met een schakel module die het mogelijk maakt iedere klep of kraan afzonderlijk te bedienen en de actuele status in een oogopslag uit te lezen

R

Voor de professionele en semi professionele gebruiker

R

Maximaal 3 kranen gelijktijdig per zone

R

Watergift in seconden, minuten of liters

R

Made in Holland!

R

Elke irrigatieklok op zichzelf kan ingesteld worden als een startklok met herhaal functie of als een periodeklok met herstart functie.